En arbets vecka som börjar gå mot sitt slut

Fredag o det är helg,skönt?? Nja inte denna,hatar o jobba hel helg man blir så trött. sen orka man typ inget. Nu blir det att jobba varje dag till nästa fredag sen får ja min helg. När ska vi få lite flyt här hemma?

Eller kommer det alltid att vara så här? När den ena är frisk så är den andra sjuk o tvärt om. Men det kanske är så här det ska va,men en sak det är ingen dans på rosor därför måste ju man nån gång få ha lite flyt efter allt slit vi får gå igenom.

Det är tufft nu men underbart sen?
Eller kommer det alltid vara tufft tills dom flyttar ut?

Många fråge tecken,många funderingar, hur kommer saker o ting vara om några år,,,, ja sitter i nästan ett ner släckt kök det är mörkt ute,hatar denna årstid man är liksom i en egen värld på nått sätt. ibland känner man sig så jävla deprimerad, ibland har man bara lust o skrika ut nått.

Frågan kommer igen, kommer det alltid vara så här? Vänder man på denna fråga blir det så här, har det alltid varit så här?

Snälla man vill må bra,man vill känna den där glädjen man borde känna. Just nu har det varit mkt med två småttingar så man har nog inte hunnit smälta allt och fått sig att må bra känns som det går i 220 o bromsarna fungerar inte, man bara kör o kör va ska man göra? hoppa ur i farten eller låta den kö tills den stannar. Kliva ur o se vart man hamnat.

Finns det nån försäkran att livet och världen är bättre?

Hmmm ett knepigt inlägg. jag är nog en knepig person, kanske svårt att ha o göra med. man känner sig så annorlunda ibland, önskar man kunde vara på ett annat sätt. att vi männsikor bara kunde trycka på en knapp o anpassa oss till den aktuella situationen(svårt ord det där)

Nej det var allt för mig,dagens klipp hmm ja, det fanns inte nå klipp med bara en svart ruta som går i evigheter, känner mig så tom, så ja visar denna:

Dagens klipp -fredag: ett klipp man mår bättre utav.

http://www.youtube.com/watch?v=lrdL1tI4lIg

För mig är detta bästa sätt att bli glad för stunden, att se nått roligt. Ibland kan det bara vara det som saknas att behöva få skratta lite. Imorgon är en ny dag,man kanske mår bättre då.


Synes.....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0