Veckans film tips

Veckans film tips är: Cop out.


Action/Komedi från 2010 med Bruce Willis, Michelle Trachtenberg, Seann William Scott, Adam Brody, Jason Lee, Tracy Morgan, Kevin Pollak, Ana de la Reguera, Sean Cullen m fl..

En komedi om två polisers äventyr för att hitta ett stulet basebollkort, rädda en kvinna och ta hand om ett gäng gangsters och deras förfalskade pengar.

Betyg:5 av 10

Sitter vid datorn med en tom blick....

Japp så är det!!

Har precis druckit upp kaffet,läst tidningen,skitit...sitter nu vid datorn med en tom blick ett tomt huvud. Ska iväg till jobbet klockan 11:30.

47 av 49 dagar har jag jobbat kväll. Alltså 2 av 49 dagar har jag jobbat förmiddag av den här sommaren. Och dom två har jag njutit av.

När man börjar typ 12 slutar 20.15 är hemma vid 21, man hinner knappt gör nått på morgon. på kvällen sen, äter man kollar på tv o sen går man o lägger sig. så ser det ut funkar ett tag men nu börjar jag tröttna på det. Men om cirka sex veckor så ska man lära sig beställa så man kan jobba förmiddag o helg. Då blir det rullande schema förmiddag,kvällar o helg längtar.

Kommer va en jäkla skillnad nu när man är stf chef istället för en "vanlig" medarbetare. Förr kunde man enkelt byta en tid men nu blir det svårare eftersom jag o 1 till är stf + chefen. fast man får ju mer i löne kuveret så ska inte klaga.

Så nu ska ja snart iväg för mitt 48:ande kvällspass!!

TATTO

Håller på o fixar med en tatuering nr 2 o 3. Helt klart är att Antons namn ska in på armen. har bestämt mig var men inte riktigt vilken stil, samma som alexander eller nån helt annan stil är frågan.

har två stilar utöver den stilen alexanders namn står i.

Sen har jag en rätt intressant tatuering. Om jag får den precis så som ja vill ha den blir den grym. men skit svårt att hålla på o fixa o trixa med den på datan.

Helt klart så blir den en hyllning till allt jag älskar. va nu det menas får ni se när den blir verklighet.

inom en snar framtid blir det Antons namn att tatuera in, ska ändå snart fylla i Alexanders namn så lika bra att ta 2 flugor i en smäll.

Sen få ja trixa o fixa med den andra.

men ja har även en flärde på g. blir mkt det här.

onsdag nu, denna vecka verkar gå super snabbt snart helg igen alltså. kan ju säga att man uppskattar helgerna mer nu när man bara jobbar vardagar.

Har nu jobbat snart 3 månader som stf.chef och bara kväll det blir nog 6 veckor till innan man ska lära sig att jobba förmiddag o helg. Då man måste kunna beställa varor. blir kul att lära sig nått nytt. Då blir det lite ledigt mitt i veckan o förmiddags skift. Sen rullande schema. kväll o morgon, vardag o helg. Blir skönt de....

nej nu blir det sängen för min del...

Vänta måste bara bjuda på en kul sak:

En person(utlänning) kommer fram till mig o säger:

Kund: funkar den till hela TV:n(o visar mig en universial tvkontroll)
Jag: Med skratt i munnen så frågade ja va han menade
Kund: funkar hela Tv:n
Jag: inser va han menar o säger, menar du till alla tv apparater.
Kund: ja, alla tv:n
Jag: ok, ja den gör det.

ibland är det svårt att hålla masken man vill inte börja skratta inför en kund.

Som när en kund som var utlänning o stammade skulle fråga om nått. mitt svar va,  den ä slut. eftersom det var helt omöjligt att tyda va han sa...

Livet rullar vidare

Är nog inne på nio/tionde veckan med nackspärr/ont i nacken nu, orkar snart inte måste få min nacke fixad. Har en bekanting som jobbar med sånt där, men såg när han fixa till min brors nacke han var så rädd att han låg på golvet o sprattla.

Nej ja biter ihop, det brukar ja gö.

Bet av en tand för några år sen, gick med det över ett år inann ja gick till tandläkaren, man vänjer sig med smärtan efter ett tag.

O inte nog med detta har man en fet blåsa i munnen så ja knappt kan äta o dricka. det är tungt för tillfället.

Men va fan spelar det för roll det är ju snart vinter o vi alla vet väl vad som börjar då.

och ni som bara vill veta hur det går för mina växter läs nu:

Tomatis: några tomater har kommit en är röd.
Chilis: Har nog fått 10st små chilis.
Solis: DEAD
Rosis: DEAD

aja vad kan man förvänta sig av mig...

Ha nu en fucking jävla bra vecka man vet aldrig när ja skriver nästa gång.

RSS 2.0