Pittsburgh-Montreal

Montreal slog ut caps inatt vilket innebär att pens får möta montreal. Perfekt!!!
1an,2an,3an är utslagna så pens är det bäst rankade laget kvar vilket innebär hemmafördel hur fan det än går nu.

Det känns som det kan gå hur bra som helst, spelet finns där men man måste spela bra i längre perioder om vi ska försvara titeln. Vancover,sanjose känns starka från andra sidan Pittsburgh-Vancover spelar final i år.

imorgon natt 01:00 spelas första matchen,få se hur nykter man är o vad man gör. Man kanske ligger utslagen :)

just nu verkar det bli så här imorgon:

-jobba
-brage match?
-grilla
-dricka öl
-Manley cup?
-Dricka öl
-hockey night
-Dricka öl

Börjar bli tveksam på om ja vill se brage imön liksom man kan ju bli mördad sägs det :):)
Regnar det imån så skippar ja matchen.

Det ska ju inhandlas käk imån,mkt som ska göras. Ok hur många kan tänkas spela lite manley cup imån da?

Jag
Linda
Ekis?
osten

Nån mer om vi ska kunna kö en värdig manley cup.

28/4-10

Dagen börjar med att man som vanligt väcks runt klockan 6 av alexander,denna lilla skitunge är så morgonpigg. Tycker denna dag har gått super fort man börja jobbet strax innan 11 och slutade runt 5 sen en kort väntan på tåget. Som var försenat,sen när den väl kom så kunde vi inte åka förräns efter 45 minuter typ.

sen hem o  busa med barnen, sen kom osten o vi åt mat o checka CL-semi(inter vann) sedan lite nhl och det gck ju som det gick vi spelade 3 matcher och osten ägde 1 period av 9. han vann 2 matcher o jag 1. FATTA VA ORÄTTVIST!!

Kommer ihåg när jag gjorde 1-0 och osten tröck på start o sa "fan ja leder ju tekningarna med 5-0" hahahaha du ä rolig du...

nu är det snart natti natti

Som sagt denna dag gick riktigt fort

26:e februari 2011

Då planerar Leksands IF en utomhusmatch mot mora, snacka om att det blir drag till den matchen. Helt rätt väg att gå,LIF måste göra allt för att locka publiken till matcherna.

Men vart ska denna match spelas?

Vi har ju inte så stora fotbolls arenor runt Leksand,Domnarsvallen? hmm nej för litet. Det finns många fans i Borlänge så jag tror faktiskt matchen kommer spelas antingen i Leksand eller i Borlänge. Och man kommer byggga provisoriska läktare.

Man vill locka äver 12.500 pers då får man bygga mkt,hade varit skoj med runt 20.000. Lägntar fan redan till denna match.

LIDL TÄVLING

HÖR UPP NU DETTA ÄR SUPER VIKTIGT!!!

Med start v18 kommer alla Lidl butiker i Sverige ha en intern tävling där den vinnande butik får åka till Tyskland under oktober festen i 3 dagar.

Tävlingen går ut på att:

Sälja så många grillförkläden som  möjligt den butik som sålt mest vinner. Enkelt? NEJ

V.18 kommer Lidl att utöka sitt kött sortement, det kommer bli en hel del förändringar i butikerna som kommer märkas. Allt går under namnet GRILL KUNGEN vi kommer ha fullt med grill relaterade kött o kyckling. på dessa kommer det att finnas ett märke på-grill kungen- För varje vara med ett sådant märke du köper får du ett klister märke som du spar när du har 10 st, får du köpa ett skit snyggt grill kungen förkläd för 20kr som kommer att gå till välgörenhet(vilken vet jag inte än).

NU ÄR DET SÅ HÄR JAG SKITER I OM DU/NI KÖPER KÖTTET I BORLÄNGE ELLER FALUN ELLAR VART NI BOR. MEN GRILL KUNGEN FÖRKLÄDET SKALL KÖPAS I LUDVIKA. SKA NI INTE DIT ELLER HAR NI NÅGON SOM NI KÄNNER DÄR SOM KAN KÖPA ÅT ER. INTE, GE MIG ERA KLISTERMÄRKEN O PENGAR SÅ FIXAR JAG FÖRKLÄDET ÅT ER.

SPRID DETTA TILL ALLA NI KÄNNER DETTA KOMMER BLI EN JÄVLA KANON SOMMAR. GRILLA VARJE DAG KÖP KÖTTET HOS LIDL FÖRKLÄDET KÖPER NI I LUDVIKA SPRID SPRID SPRID


Det roliga med denna tävling är att den butik som vinner får åka till Tyskland men det roliga är att dom högsta hönsen inom lidl(VD:n med flera) ska driva denna butik i 3dar.

Det ryktas att våran butik har en bra chans till segern eftersom vi är en av få butiker i sverige som har så bra kundnärhet till våra kunder. Vi har många trevliga stammisar. Det kommer att finnas ett löpande resultat vilken som leder tävlingen veckovis. Jag kommer att redovisa hur det ligger till hela tiden.

mer info kommer att komma.....

Vi går mot nya tider

Nu efter mängder av veckor,månader med snö och skit så går vi mot finare väder. Tänk att kunna sitta ute på kvällen o njuta av stunden. Kanske en öl kanske en läsk som man har i handen, kanske med en vän eller din allra käraste. Snart går folk i shorts ute,snart syns inga tjocka jackor till.

Fan va underbart....

vad kan denna sommar erbjuda?

Några saker vet jag:
Den värsta sommaren för LIDL-ludvika, vem vet det kanske blir bra ändå.
3 veckor ledigt kan behövas. Vi är nu inne i vecka 17- vecka 22 börjar min semester.
En sak jag vill är att åka till götet o se green day blir det av så skiter jag i hur resten av sommarn blir.
Mkt lek o spring med barnen här hemma. Alexander-vatten-sommar. fattar ni hur den lille pöjk kommer röjja.


Ny Design

Nu har jag grejjat fram o tillbaka med bloggen. Jag är inte nöjd men ett steg framåt.
Nu kan jag äntligen börja blogga igen ville vänta tills jag fått ordning på bloggen.

RSS 2.0