OS

Ja Os har nu hållit på några dagar o vad ska man säga om detat spektakel... Sverige är i trans OS-FEBER gammla som unga, dom flesta kollar nog på OS.

Om anja tar medalj nu så ska fan hon hon ha bragd guldet nästa år...

Håller mina tummar o tår för nu ska hon kö slalom åket i superkombin..

Skriver snart igen.

Haslont...

är helt slut,ont i ryggen,axlar ja fan hela kroppen. efter man haft feber,hosta så var det en spännande dag på jobbet igår då vi har byggt om butiken i två dagar och under dessa dagar har det varit stängt. men fattar folk nej dom tar kundvagnar o traskar förbi avspärrnigar,stora skyltar där det står stängt på grund utav ombyggnad. inte ens när dom kommer in i butiken och det är typ 20 bygg arbetare och fullt med maskiner,byggdamm o plankor o fan allt.

Såg en förvirrad dam i butiken.

- Det är stängt.
- jaha är det stängt.
- du märkte inte att ingången var stängd med en stor skylt där det stod STÄNGT.
-och att du gick in där man går ut.
-nej.
- ja men det är stängt.

Vad säger man?

Tappa rösten igår eftersom jag hade så fruktansvärt ont i halsen o hosta. idag rösten är bättre men ont i halsen som fan och hosta har jag..hhmm int bra.

Så idag öppnade vi dörrarna roligt var det när dom rusade typ in och skulle ta bröd,fast vi har ju gjort om helt brödet som brukade ligga precis när man kommer in ligger längst ner i butiken nu :) snacka om att många var förvirrade.

vi krympte butiken med ca11 meter på längden,men det märker man inte,bara om man går bakom o ser. Folk var  mycket positiv till hur det såg ut.

- ja tycker det ser större ut.
- vi har krympt butiken med 11m :)

Nu blir det marcus special medicin för halsont.. Lakrits shot sen OS...o lite tacos :)

Hade...

RSS 2.0