Roliga vadslagningar

Japp har lite vadslagningar med chefen min:

Om Lif går upp samt djurgården åker ner så ska chefen bränna upp sin djurgårds flagga han har fult uppsatt på väggen i kontoret...troligt eller? risken finns hehe,tråkigt på ett sätt alltid kul att kolla på dif-lif i globen mkt leksingar brukar det vara...

Men att se hans ansikte när dif åkt ur mmm längtar...får pikar varje dag och jag har inget att säga så fort man öppnar käften så säger han allsvenskan och diskussionen DÖR!!!

Den andra vadslagningen är att han ska klara att gå på cambridge(bantningskur) i tre veckor,satt 200kr på att han inte klarar det,flera på jobbet har satsat med, om han misslyckas blir han fattig sammanlagt står det säkert över 3000kr på spel för han...

Hans vanor är så stora så han kan bara inte klara det,vi två har liknande vanor,mkt energidryck blir det för våran del...han hade en ide att bara drycka 3st energidryck per dag och inget annat ingen mat,inge godis bara energidryck hmm undra hur det skulle gå??

Själv har man mål men inget händer har liksom ingen motivation eller det har man väl men ingen ork måste ta tag i detta.


har varit sjuk,jobbat,sjuk,jobbat,jobbat...

Annars vad händer? Alexander har börjat gå för fullt han går hela tiden idag har jag inte sett han krypit alls,mkt roligt att se han är go han rolig stil har han med..

O Älsklingen har nästan fått jobb riktigt roligt,hon har verkligen längtat att få jobba så jag är stolt över henne att hon hittat ett job eller hittat o hittat hon har nog fått stor hjälp av erica vilken kompis va..glad för älsklingen skull hon mår nog bättre att få jobb lite,skulle sitta skönt om alex får dagis plats..OjOj vad mkt ja skrev eller,,,,hoppas nån läser....puss/börje

Kommentarer
Postat av: Happa

"han hade en ide att bara drycka 3st energidryck per dag och inget annat ingen mat,inge godis bara energidryck hmm undra hur det skulle gå??"Skulle gå idiotiskt. Efter 1 månade = död typ.

En människa klarar sig 4 veckor på bara vatten sen inget mer sägs det om jag minns rätt. Så Energydryck 2-3 veckor, förmodligen gå ner i vikt, förlora muskler, ha slapp hud och dessutom energilös, trött, lätt irriterad bland annat så idiot ide om han gör så hehe.

2009-01-27 @ 23:38:04
URL: http://sadhistory.blogg.se/
Postat av: linda

jag läser!!!!så fortsätt skriva nu =)

2009-01-28 @ 20:06:46
URL: http://holen666.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0