Back to work

Ja då var det dags,imån börjar man jobba igen känns både och faktiskt. Tycker jämt det är svårt att komma tillbaka när man varit lång ledig. 4 veckor o lite mer vart det den här gången och nu lär det väl inte bli mkt ledighet för min del. ser fram i emot semestern i sommar :)

Men o andra sidan blir det skönt att komma tillbaka till vardagen,även så kommer linda också in i sin vardag. Hoppas det blir bra o funkar här hemma när man jobbar nu också, och att alexander kommer ur sin trots period nu, för det är så krävande. Det blir nog bra detta.

Ska väl iväg o handla nu eller när den lilla bus ungen vaknat lilla o lillla han är ju storebror nu en stolt en. Han låg i sängen o lekt med anton lite idag,peta lite i ögonen o munnen o klappade snällt han på huvudet. visst det kommer väl ett tjuvnyp ibland men han har tagit allt bra. Det är ju mkt nytt för han med,men han är med o byter blöja(det är faktiskt nästan han som bestämmer när vi ska göra det :)..) och hjälper till. Anton är ju mkt med linda nu eftersom han blir ammad och så,så alexander ä'r ju mer med mig,känner att han reagerar när jag håller i anton,kanske är så som det ska va, en mänsklig reaktion...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0