En ny vecka

Ja då var det en ny vecka,ny månad,nya möjligheter,nya dagar,nya timmar... Ja hur kommer denna månad att se ut?

Jo ja vet svaret,eftersom ja fyller år i december så brukar ja ha koll hur vädret brukar va. Snön kommer och lagomt till min födelsedag så är det slask,grått,trist och ja helt enkelt en skit årstid. Två tummar ner för denna månad alltså!!

Fit for fight? Njao. Men snart så är jag det,bara detta jävla hostande slutar så. Gillar ju inte läkare,går sällan till en sån. En läkare som jag tycker alltid luktar illa,som alltid tros sig veta vad som är bäst för mig. som ser ner på en o tänker "kära vän va gör du här,har du lite ont i halsen o har lite hosta. köp kan jang eller ta dig en whiskey varje kväll" Nej ingen läkare för min del,dom vill ju ändå inte ha en där. Allt som har med läkare,sjukhus,sjukvård är otroligt deprimerande. dessa männsikor är så jävla sura,negativa JAG HATAR FAN ER.

Tror faktiskt många håller med mig,dom som jobbar på sjukhus borde gå en trevlighets kurs. Det är som nån tvingat på dom, dom där fula vita klänningarna.

När vi nu är inne på detta ämne så kommer Måndagens klipp: En som inte heller gillar läkare,det är dags för lite äkta humor.Liten förklaring av klippet:KRAMER HAR HOSTA MEN VÄGRAR GÅ TILL EN DOKTOR,SÅ HAN LÅNAR EN HUND SOM HAR HOSTA. OCH GÅR TILL EN VETERINÄR HAN FÖRKLARAR PROBLEMET OCH FÅR HOST MEDECIN FÖR HUNDAR UTSKRIVET. GIVETVIS SÅ TAR KRAMER DESSA TABLETTER,OM DOM ÄR GODA SE SJÄLVA!!!
Och nu tänker ni ooo seinfeld blää men kolla detta klipp,skön serie,skön snubbe den där kramer...
Ja nu ska ja väl hosta vidare vi ses eller hörs...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0