Pool väder

Vill ha en pool....

***

Ska nog köpa mig en behöver inte vara en stor ska ändå bara ligga i den o chilla,sen ska den passa alex också.

***

Fredags morgonen kändes sådär,och att man skulle iväg till jobbet kändes också jävligt mycket sådär,en dryg tur i sunnansjö stod på papperet kan nog vara det som spökade varför det inte känndes bra,12-2130 + lastning,räkning av kassan. åkte 11 kom hem strax efter 23 jobbig dag JA!!Men gick grymt bra en extra klirr i kassan nästa månad :)

Skönt nu att det är lördag,har nu dammsugit och torkagolvet medans linda sov lite längre det behövde hon verakr haft en jobbig natt med rädsla för hajjar :):) själv tyckte jag den var bra men att kolla på en film liggandes i sängen är inte min grejj zzzzzzzz..hur bra filmen än är går det inte att hålla upp ögonen dom som lyckas en stor eloge från mig.

LÖRDAG Grillning,POOL,Sola, shoppa(måste ha nya jeans och nya shorts.)Hockey i natt Pens spelar hemma och vinst då så står det 2-2 i matcher blir nog att kolla på det i natt men 01.45 känns otroligt jobbigt men första gången Pens spelar stanley cup final sen jag börjat hålla på dom(har hållt på dom säkert lika länge som jag hållt på LIF) Av flera anledningar Den där pigvinen har alltid lockat på nått sätt..66#Lemiux68#Jagr??Kasparatis(fy fan vilken spelare)1#Johan"the moose"Hedberg och många fler...

Nu blir det kaffe...

Hatar foppa Hatar foppa-skor
Flipp floppa foppa......

Funderingar

Alltså jag tycker att dagens barn är otroligt bortskämmda,vilka leksaker det finns vilka grejjer saker som nog ingen kunde anna skulle finnas,,,Barn gnäller o jag har ju bara ps2 vill ju ha ps3 pappa,shit själv hade man nintendo 24 bitars sluta gnäll liksom...

Visst tekniken går frammåt men hur mkt kan den göra det?

Barn gnäller på det som finns nu men dom skulle bara veta vad som fanns på våran tid,och värre är det för våra föräldrar leksak vad var det,leksaker fick man väl skapa själv....

Kommer det finnas nån om 15 år som skriver ett blogg inlägg om hur synd det var om han som bara hade ps3 att spela när han var liten?

Hur mkt mer kan tekniken utvecklas kommer bilar att flyga,tv-spel kommer det ens finnas kvar? Hur kommer internet att se ut om 20 år?

För övrigt så är nintendo 24 bitars en jävla bra maskin,mkt goa minnen i från den....

shitvilkenblogg tackar för sig och ännu ett meningslöst inlägg på åter seende


Fitt flipp floppa foppa sugskor........

Vill ha sol

Äntligen livet leker nästan,trivs utmärkt på mitt jobb,allt är bra med lill Alex, min kära goa Älskling och ja har det bra. N aturligt vis finns det saker man vill ha men i det stora så är allt bra. Sol imorgon t ex skulle ju inte skada, blir kupolen imorgon och vem vet vad som händer efter det är öppen för allt bara ringa.

Ringa ja just det en sak jag är väldigt dålig på ringer allt för lite,skärpning.

Oavsett om det är sol eller inte kommer jag nog ha en kall öl i handen imorgon, nått ja saknat är att ta en öl vid en uteservering med kompisar som sagt öppen för allt.

Har haft lite flipp flopp otur på sistone slagit mig o haft allmänt otur när vänder det??

shitvilkenblogg tackar för sig och hälsar alla en riktig go natt o en trevlig morgon...Flipp Flopp

Pyssla pyssel pysslat

Idag har det blivit lite saker gjorda,dagen började med att man gick in på sitt bank konto och det såg ganska trevligt ut. Man blir verkligen glad när man får sin lön det gick ett glädje rus i hela kroppen, drog nästan genast ut för att spendera men idag vart det ganska "måste" grejjer som inhandlades.

Klippning en av sakerna och visst är det skönt med nyklipp hår men hatar att klippa mig dels för att jag hatar att små prata om saker som frisören eller jag skiter fullständigt i...blir bara pinsamt hatar sånna situationer,,, bor du här i borlänge? vad jobbar du med då? och klassikern "väder frågan".

Sen har vi piffat upp framsidan rejält ser riktigt bra ut men det är inte klart än kan hända att det dyker upp en bild på det, har lite ider om hur jag vill ha det,är på jakt efter höga palmer typ lite fina exotiska växter...det där lät lite väl nödigt men skit samma...


imorgon eller på lördag blir det att dra till kupolen förr att köpa nya jeans beror på om jag jobbar imorgon eller inte.

Och slutligen såg en länk där malmö värvat en ny spelare men kan ni gissa vad som är roligast med länken,undrar hur dom tänkte där??
http://www.skanskan.se/apps/pbcs.dll/article?AID=/20080522/SPORT/934060625/1001/SPORT

Uppföljare av förra bloggen...

Ja nu har den kommit efter förra flipp flopp bloggen är det en ny blogg, inte särskilt fräsch men ett kliv åter in i blogg världen är tagen vad det nu menas....

Har inga mål va jag vill få ut av det o inte få ut,vad som kommer skrivas o inte kommer skrivas..

Nu är den här shitvilkenblogg....va ??

RSS 2.0